26 Юни, 2017 11:58 908 0

Серхио Рамос преподписва с Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • рамос-
  • договор-
  • перес

Това обяви босът на "белите" Флорентино Перес

Серхио Рамос преподписва с Реал Мадрид - 1
Снимка: БТА/АР

Капитанът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Серхио Рамос, ще поднови договора си с "кралския клуб". Това обяви босът на испанския колос Флорентино Перес.

По думите му, новото споразумение на 31-годишния бранител ще е до 2021 г., което е с 12 месеца повече от настоящето. Очаква се новината да стане факт до началото на новия сезон, а Рамос ще се превърне в един от най-скъпоплатените футболисти на "Сантяго Бернабеу".

Защитникът играе в Реал от 2005 г., когато беше купен от Севиля за 27 милиона евро. Той има 522 мача за "белия балет", в които е вкарал 68 гола. Безспорно най-важните му попадения бяха в двата финала в Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид, които Реал спечели съответно след продължения и дузпи.

С Реал Рамос грабна още четири титли, две купи и две Суперкупи на страната, както и три трофея от Шампионската лига, две Суперкупи на Европа и два пъти Световното клубно първенство.

През миналия сезон централният бранител записа 10 гола и 3 асистенции в 44 мача за отбора, който спечели титлата в Примера дивисион и стана първият отбор в историята, защитил трофея си в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА