Last news in Fakti

28 Юни, 2017 01:00 1 348 0

Гигс: Рууни трябва да остане в Юнайтед

  • рууни-
  • манчестър юнайтед-
  • съвет-
  • гигс

Уелската легенда даде ценен съвет на своя бивш съотборник

Гигс: Рууни трябва да остане в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР

Живата легенда на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е на мнение, че Уейн Рууни трябва да остане на "Олд Трафорд". През изминалия сезон стрелецът не бе основен футболист в състава на Жозе Моуриньо, а медиите на Острова твърдят, че той със сигурност ще напусне тима през това лято, защото има сериозен интерес от Китай към него.

През изминалата кампания той стартира като титуляр само в 15 мача от Висшата лига и вкара едва 5 попадения.

"Уейн е доказан голмайстор и когато му се даде шанс да вкара попадение, той вкарва", коментира Гигс пред "Скай Спортс".

"Ако той приеме, че няма да играе всеки мач, но същевременно се опита да развие допълнително играта си и допринася с по 25-30 минути на двубой, на терена, тогава не разбирам защо да не остане в клуба".

Самият нападател, който вече не е викан в националния тим на Англия, разкри, че има множество оферти от Англия и чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА