27 Юни, 2017 11:57 1 002 0

Гаджев на прага да подпише с Левски

  • митов-
  • гаджев-
  • левски-
  • сутиеска-
  • селекция

Селекцията на Левски не върви, Митов се обръща към бившия капитан

Гаджев на прага да подпише с Левски - 1
Снимка: БТА

Два дни преди мача със Сутиеска Левски продължава да няма нови попълнения, макар треньорът Николай Митов да очакваше до миналия петък двама играчи. Най-сериозна е кризата в халфовата линия.

Точно затова по информация на „Меридиан Мач“ лично Митов е настоял на „Герена“ да се завърне Владимир Гаджев. Както вече писахме, той е бил обсъждан отново като вариант за селекцията.
На този етап обаче в ръководството имат някои резерви, като и самият Гаджев също се ослушва за сделка в чужбина, след като първоначалната новина за връщането му бе приета на нож от част от феновете.

Самият Митов обаче много харесва халфа, като дори преди време го бе поканил да поддържа форма в Септември. Точно затова и сега той е съгласен да го вземе и да запълни една дупка в средата на терена, след като трансферите на чужденци на този етап се бавят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА