27 Юни, 2017 12:27 1 575 0

Атлетико Мадрид пред звезден трансфер

  • атлетико мадрид-
  • симеоне-
  • ибрахимович-
  • контузия

Златан Ибрахимович може да облече екипа на мадридчани

Атлетико Мадрид пред звезден трансфер - 1
Снимка: БТА/АР

Атлетико Мадрид може да привлече през януарския трансферен прозорец голмайстора на Манчестър Юнайтед от изминалия сезон Златан Ибрахимович, твърди "Диарио Спорт". В момента ветеранът се възстановява от скъсани връзки, но според неговите думи състоянието му е все по-добро, а според думите на агента му Мино Райола той все още може да играе голям футбол.

Треньорът на мадридчани Диего Симеоне иска да го има на всяка цена в редиците си, но за тази цел ще изчака още няколко месеца, докато Ибра се възстанови напълно от травмата си. Нещо повече, Чоло напоследък се интересува изключително сериозно от състоянието на ветерана и е убеден, че той ще бъде готов за игра в следващите няколко месеца.

Според изданието, шведът ще бъде ентусиазиран от този вариант и със сигурност ще пренебрегне оферта от Щатите, за да може да поиграе още година в силен отбор от Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА