27 Юни, 2017 13:56 1 610 0

Видал: Роналдо е прекалено дразнещ!

  • видал-
  • роналдо-
  • португалия-
  • купа на конфедерациите-
  • чили

"За мен той не съществува", заяви чилийският национал

Видал: Роналдо е прекалено дразнещ! - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Чили Артуро Видал реши да покачи градуса на напрежение преди полуфинала срещу Португалия за купата на Конфедерациите, заявявайки, че за него капитанът на "мореплавателите" Кристиано Роналдо не съществува.

"Кристиано е много дразнещ", заяви пред репортери в Русия Видал. "За мен той не съществува", добави полузащитникът на Байерн Мюнхен, който явно не е сред най-големите привърженици на голмайстора на Реал Мадрид.

"Вече казах на моя съотборник в Байерн Джошуа Кимих, че в неделя ще играем един срещу друг на финала. Мисля, че ние ще се класираме за него. Ние сме фаворит. Португалия има добри играчи в силни клубове, но нашата цел е да достигнем финала", каза още Видал, който очаква в спора за титлата да се срещнат Чили и Германия.

Германия и Чили вече играха заедно в груповата фаза на турнира, като тогава срещата завърши без победител. За да се класира за финала обаче, Чили ще трябва първо да преодолее Португалия. Двубоят е в сряда в руския град Казан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА