1 052 0

Кешеру: Ще играем в Шампионска лига!

Румънският нападател убеден, че Лудогорец ще влезе в групите

Кешеру: Ще играем в Шампионска лига!
Снимка: БТА
Иво Стойнев

"Много добър тест за нас, за да видим какво ни е нивото преди мачовете в Шампионската лига. От тази гледна точка днешната проверка беше много важна за мачовете с Жалгирис, както и за мачовете с основните ни претенденти Левски и ЦСКА, с които стартираме в Първа лига", заяви нападателят Клаудиу Кешеру след равенството 1:1 с Олимпиакос (Пирея) в поредната контрола на австрийска земя.

"Честно казано, не ме интересува резултатът от всеки един от тези мачове. Съперниците предложиха обаче много висок интензитет и силен натиск. Но аз специално тренирам много за физическа издръжливост, така че срещата беше истински полезна".

"Подготвяме се много здраво и нека всичко се реши в официалните мачове. През миналия сезон взехме максимум точки от плейофа, така че и сега искаме да си направим първенството по-лесно. Сигурен съм, че ще играем отново в групите на Шампионската лига".

"През миналата година подготовката беше направена така, че да бъдем във върхова форма преди мачовете с Виктория Пилзен. Сега работата ни в лагерите беше форсирана, така че вероятно оптималното ни състояние ще бъде достигнато доста по-рано при мачовете с литовците и срещу Левски и ЦСКА".

Австрия


Напиши коментар:


Публикувай