Last news in Fakti

29 Юни, 2017 01:00 1 439 0

Ракитич: Луис Енрике много ще ми липсва!

  • ракитич-
  • барселона-
  • луис енрике-
  • раул

"Искам отново да работя с него", каза хърватският национал

Ракитич: Луис Енрике много ще ми липсва! - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич призна, че един ден иска отново да работи с бившите си треньори Луис Енрике и Унай Емери.

"Разбира се, че отново бих искал да работя с тях. Те бяха фундаментални хора в моя път на развитие и много си приличат, защото са луди по футбола и никога не обичат да губят. Дори при игра със стъклени топчета", коментира хърватинът.

"Напускането на Луис Енрике много голяма загуба за Барселона. Той показа голям интерес и вяра в мен, когато ме взе в клуба. Даде ми увереност през последните три сезона", добави Ракитич пред Sportsman's Club.

Той говори и за лятото на 2010 година, когато още играе за Шалке: "Новината за идването на Раул ми се стори като шега. Запитах се защо най-великият играч в историята на Реал ще идва да играе тук".

"За мен беше огромна гордост да играя с него. Той имаше блясък в очите, който те караше да си кажеш, че този човек надушва победата и знае как да я постигне. Не беше изненада, че с него в редиците си достигнахме до полуфиналите на Шампионската лига", завърши Ракитич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА