28 Юни, 2017 17:26 1 782 2

Божинов избира измежду седем оферти

  • божинов-
  • оферти-
  • мейджоу хака

Предложения за нападателя не липсват

Божинов избира измежду седем оферти - 1
Снимка: БТА/АР

Българският нападател Валери Божинов, който преди седмица напусна китайския Мейджоу Хака, е на път да подпише поредния договор в кариерата си. Нападателят вече е получил оферти от няколко различни първенства, научи Sportal.bg. 31-годишният футболист е търсен от Турция, Унгария, Швейцария, Русия и Дубай (Обединените арабски емиртства), като интересното е, че не е играл в нито една от тези страни.

Китай бе шестата държава, в която той игра професионален футбол, след като вече бе правил това в Италия, Англия, Португалия, България и Сърбия. А последният му тим Мейджоу бе неговият 12-и отбор в кариерата след Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма, Спортинг Лисабон, Верона, Виченца, Левски, Тернана и Партизан.

Бившият национал на България прибра 900 000 евро за по-малко от четири месеца в Китай, като е наясно, че тези пари няма къде да ги взима, тъй като заплатата му бе 100 000 евро на месец, което бе 8-9 пъти повече от престоя му в Белград. Божинов не крие, че мечтае отново да играе в Италия, но на този етап, няма индикации за интерес към него от Апенините.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фалш-старт

    3 0 Отговор
    Абе, Валерий....
    Ще играеш и на Апенините.
    Изруси си брадето и можеш да направиш дует с Азис в Сан Ремо.
    Ще друснеш един кючек и ето те пак в новините.
    Има ли по-пошъл футболист на света??
  • 2 мач

    1 0 Отговор
    Тоя може да играе с Лепа Брена на сцената