Last news in Fakti

29 Юни, 2017 09:35 1 031 0

Лудогорец надви румънци

  • лудогорец-
  • университатя-
  • контрола-
  • дузпа-
  • моци

"Орлите" спечелиха срещу Университатя с минималното 1:0

Лудогорец надви румънци - 1
Снимка: БТА/АР

Лудогорец победи с 1:0 Университатя Крайова в контролна футболна среща, играна днес в Австрия. Това е трети успех за "орлите" в Австрия, като преди това момчетата на Георги Дерменджиев подчиниха Габала (2:0) и Зенит (1:0), а освен това записаха престижно 1:1 с Олимпиакос.

Дерменджиев заложи на два изцяло различни състава през двете полувремена. В отбора на румънците пък като титуляр започна българският бранител Апостол Попов, а след почивката на терена се появиха друг българин Радослав Димитров, както и бившият защитник на разградчани Александър Барт.

След равностойно първо полувреме с малко положения пред двете врати Лудогорец заигра по-добре след почивката, особено в последния четвърт час. В 50-ата минута Натанаел центрира от ляво към точката на дузпата и Джоди Лукоки засече в мрежата, но голът беше отменен заради спорна засада.

Три минути по-късно румънците бяха близо до попадение, но Андрей Иван стреля в напречната греда с шут от 20 метра.

В 82-ата минута Джонатан Кафу можеше да се разпише след разбъркване в наказателното поле на съперника, но ударът му отблизо беше блокиран, а малко по-късно Вандерсон изведе Кафу в ляво в пеналта и той прати топката в мрежата, но и това попадение също беше отменено заради съмнителна засада.

В 86-ата минута Лудогорец все пак стигна до гол. Марселиньо беше препънат в наказателното поле от Стефан Дръгич и бившият играч на Университатя Козмин Моци стреля точно от отсъдената дузпа.

Следващата контрола на разградчани е в събота от 19.00 часа срещу руския Динамо Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА