29 Юни, 2017 12:32 1 219 0

ФИА отново ще разследва Фетел

  • фетел-
  • фиа-
  • преразглеждане-
  • наказание-
  • удар-
  • хамилтън-
  • формула 1

Германецът е заплашен от допълнително наказание за инцидента с Люис Хамилтън в Баку

ФИА отново ще разследва Фетел - 1
Снимка: БТА/АР

Себастиан Фетел може да отнесе допълнително наказание за удара си срещу Люис Хамилтън в Баку, след като от ФИА официално потвърдиха, че случаят ще бъде преразгледан. Това ще се случи в понеделник, 3 юли, когато ще стане ясно окончателно дали „е необходимо да се предприемат допълнителни действия“.

Лидерът в шампионата получи санкция от 10 секунди веднага след случилото се, както и 3 допълнителни наказателни точки в лиценза си, но доста от коментарите след това бяха, че му се е разминало леко.

Фетел обвини Хамилтън, че му е направил брейк-тест, намалявайки твърде рязко скоростта си зад колата за сигурност, но британецът бе оневинен в подобно нещо, след като стюардите прегледаха телеметрията.

Себ успя да увеличи преднината си на върха в класирането на 14 точки, след като завърши на една позиция пред Люис и сега ще се надява, че допълнителното разглеждане на случая няма да му донесе нова санкция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА