Last news in Fakti

30 Юни, 2017 05:16 1 309 0

Ювентус иска твърда резерва в Реал

  • данило-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • алвеш

Агентът на Данило е бил забелязан в Италия

Ювентус иска твърда резерва в Реал - 1
Снимка: БТА/АР

Италианският шампион Ювентус започна преговори за защитника на Реал Мадрид Данило, който трябва да замести сигурния напускащ Дани Алвеш.

По информация на Corriere della Sera, агентът на бразилския краен бранител на "белите" е бил забелязан на Ботуша, където най-вероятно е започнал преговори за личния договор на 25-годишния футболист. Проблем пред сделката може да се окажат финансовите претенции на Реал. От "Сантяго Бернабеу" настояват да получат 30 милиона евро за Данило – сумата, която платиха на Порто за него преди две години. В същото време от Ювентус са готови да предложат 15 млн. евро плюс бонуси за правата на играча.

От преминаването си в Мадрид Данило рядко получава поле за изява, като в състава твърд титуляр е Даниел Карвахал. През следващото лято предстои световно първенство, а за бразилеца ще бъде важно да играе редовно, за да получи повиквателна за "селесао". Това най-вероятно е и една от основните причини той да търси трансфер далеч от "Бернабеу".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА