Last news in Fakti

1 Юли, 2017 05:15 1 723 0

Конте отново се фръцна на Челси

  • конте-
  • челси-
  • еменало-
  • лукаку-
  • трансфери

Италианецът не бил съгласен с привличането на Лукаку и Сандро

Конте отново се фръцна на Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Напрежението между Антонио Конте и ръководството на Челси взима връхна точка, съобщават медиите в Англия. Разминаванията между двете страни са относно лятната селекция на лондончани.

Италианският тактик, който още през първия си сезон във Висшата лига изведе "сините" до титлата, не иска голмайстора на Евертън Ромелу Лукаку в състава си. Той предпочита да види на "Стамфорд Бридж" своя сънародник Андреа Белоти от Торино. Цената на двамата е почти еднаква, но техническият директор Майкъл Еменало настоява за белгийския национал. Интересното е, че нигериецът е дясната ръка на собственика на Челси Роман Абрамович и се ползва с пълното му доверие.

Именно Еманоло настоява и за купуването на Алекс Сандро от Ювентус, който не е желан от Конте. Мениджърът е силно разочарован, че няма думата относно селекцията и за това не бърза да преподпише договора си.

Според някои издания на Острова Жозе Моуриньо се е опълчил по същия въпрос на Еменало, което на по-късен етап в коствало поста му. Африканецът стои в сянка, въпреки че разполага с цялата оперативна власт в Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА