30 Юни, 2017 12:29 1 040 0

Митов: Ще бием Сутиеска и там

  • митов-
  • сутиеска-
  • лига европа-
  • левски

"Не очаквам толкова ранен гол на реванша", заяви треньорът на Левски

Митов: Ще бием Сутиеска и там - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Николай Митов остана доволен от победата с 3:1 над черногорския Сутиеска в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Той заяви, че иска да вижда "сините" да играят по този начин, но в много по-голям мащаб,

"Започнахме мача много добре с ранния гол. През първото полувреме вкарахме положенията си, изпуснахме още положения, но имаше и брак. След почивката се отпуснахме. Отиваме в Черна гора за победа. Не съм очаквал да вкараме още в 1-ата минута, въпреки че цяла седмица говорихме за ранно попадение. Доволен съм от отбора. Вкараха ни за 1:3, но няма значение, отиваме и там да спечелим. Накрая имаше умора, на две седмици подготовка сме, топло е".

"След всеки мач трябва да се доближаваме до максималната сила на отбора. Искам да виждам тима така, но да вкарваме всички положения. Това ще стане, публиката също го иска. После ще вкараме и футболните компоненти, това изисква време. Ще има още нови попълнения, но това е съставът за Черна гора", заяви Митов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА