30 Юни, 2017 13:27 1 022 0

Челси започна преговори за Боатенг

  • боатенг-
  • челси-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер

Лондончани са се свързали с Байерн Мюнхен

Челси започна преговори за Боатенг - 1
Снимка: БТА/АР

Английският шампион Челси се е свързал с колегите си от Байерн Мюнхен заради защитника Джером Боатенг, твърди вестник "Мирър". "Сините" търсят нови централни бранители с цел засилване на конкуренцията, но към момента удрят на камък.

Леонардо Бонучи е на път да остане в Ювентус, а Саутхямптън изобщо не иска да чуе за трансфер на Върджил ван Дайк. В същото време Рома е на път да пласира Костас Манолас в Зенит.

Така лондончани се насочват към Боатенг, който на няколко пъти намекна, че ще търси разговор с треньора Карло Анчелоти и босовете на клуба относно ролята си в отбора. Договорът на Боатенг с баварския колос е до 2021 година.

Световният шампион иска да бъде твърд титуляр, но това изглежда невъзможно с оглед акостирането на един от най-стабилните защитници в Бундеслигата през миналия сезон - Никлас Зюле.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА