3 Юли, 2017 15:22 1 389 0

Българският отбор по джетски е мотивиран да спечели европейската купа

  • джетски-
  • европейско първенство-
  • австрия-
  • кристиян киров-
  • марио михалев-
  • алекс петров-
  • шампионат

Кристиян Киров, Марио Михалев и Алекс Петров ще представляват страната ни

Българският отбор по джетски е мотивиран да спечели европейската купа - 1

Българският отбор по джетски замина днес за Европейското първенство, което тази година ще се проведе в Австрия.

Кристиян Киров, Марио Михалев и Алекс Петров ще представляват страната ни на шампионата, който ще се проведе от 5 до 10 юли.

Тримата ни състезатели се надяват на добро класиране в отделните категории, на тазгодишното първенство, което се очаква да се превърне в сериозна битка на най-мощните джетове в Европа.

Българският отбор по джетски е мотивиран да спечели европейската купа

За Кристиян Киров това е второ участие на европейско първенство, след като при дебюта си миналата година в Полша успя да грабне сребърен медал. Републиканският шампион на България за последните три години ще направи дебют в категорията Runabout PRO-AM, а това ще го изправи срещу най-бързите джетове от „Стария континент“.

Дебют на международната сцена ще направи Марио Михалев. Той ще мери сили в две дисциплини — Runabout novice stock и Novice Ski (прав джет). Михалев е многократен медалист от шампионатите на България в последните 4 години.

България ще има и представител при децата. Младата ни надежда Алекс Петров ще мери сили в категорията Деца Ski (прав джет), като се надява да повтори класирането си от последното световно първенство в Тайланд, където се нареди на 5-то място.

Българският отбор по джетски е мотивиран да спечели европейската купа


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА