5 Юли, 2017 13:59 1 384 0

Меси остава в Барселона до 2021 година

  • лионел меси-
  • меси-
  • барселона-
  • договор-
  • испания

Който иска Меси - да плати 300 милиона евро!

Меси остава в Барселона до 2021 година - 1
Снимка: БТА/ AP

Лионел Меси се разбра с Барселона за подновяване на договора. Аржентинската звезда ще остане на „Камп Ноу“ до 2021 година.

Сделката ще бъде подписана, когато Меси се завърне в тима за предсезонната подготовка. Каталунците обявиха на официалния си сайт новината.

„Щастливи сме да обявим, че договорът на Меси ще бъде подновен. Меси е най-добрият играч в историята. Той поведе отбора към ера на изключителен успех“, се казва в съобщението, публикувано от футболния клуб.

Аржентинският футболист се присъедини към Барселона през 2000 година на 13-годишна възраст. Своя дебют в мъжкия тим направи на 16 в приятелски мач срещу Порто.

С каталунците той спечели осем титли в испанското първенство, четири трофея от Шампионската лига, както и много други отличия и индивидуални награди.

Испанските медии пишат, че има клауза в договора за откупуването на Лионел Меси от друг тим. Тя възлиза на умопомрачителните 300 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА