862 0

Петричев: Целта е ясна - влизане в Шампионска лига

Ремонтът на стадиона върви със сериозни темпове, допълни шефът

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Иво Стойнев

Лудогорец замина днес преди обяд от летище „Варна“ за Литва, където в сряда ще се изправи срещу Жалгирис в среща от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 21:00 часа българско време.

„Момчетата са доста мотивирани, защото знаят каква е целта и какво е да се играе в Шампионската лига. Жалгирис е коварен съперник. Трябва да сме изцяло концентрирани. Нашата цел е влизане в групите на Шампионската лига. Целта е поставена отдавна и целенасочено работим в тази посока“, каза на заминаване изпълнителният директор Ангел Петричев.

На въпроса как върви ремонтът на „Лудогорец Арена“ и дали стадионът ще бъде готово евентуално да приеме мачове от груповата фаза на Шампионската лига, Петричев отвърна: "Ремонтът върви с доста сериозни темпове. Хората работят денонощно. Ще успеем да се вместим в сроковете. По-важното е отборът да успее сега. Тогава всички ще имаме поводи за много емоции. Дали ще домакинстваме по-нататък в София или Разград няма да има толкова голямо значение. Сега важното е отборът да се класира.”Напиши коментар:


Публикувай