12 Юли, 2017 09:36 1 297 0

Петрович: Левски и Хайдук са слаби

  • петрович-
  • левски-
  • хайдук сплит-
  • лига европа

"Шансовете са 50 на 50", прогнозира сръбският специалист

Петрович: Левски и Хайдук са слаби - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият треньор на Левски Люпко Петрович коментира предстоящия сблъсък на "сините" с Хайдук (Сплит) във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Както е известно, именно сръбският специалист бе начело на български тим, който през 1999 година отстрани хърватския гранд от Купата на УЕФА след 0:0 в Сплит и успех с 3:0 в София.

„Спомням си много добре мачовете. Първо гостувахме в Сплит. Равностоен двубой, но в последната минута Гонзо тръгна сам срещу вратаря почти от центъра. За съжаление не успя да вкара. Хайдук мислеше, че ще ни бие на реванша в София. Само че резултатът бе 3:0 за нас. Отлично игра Георги Бачев. След това направихме и много силни мачове срещу Ювентус. Сега и Левски, и Хайдук са по-слаби, отколкото преди 18 години. Мисля, че шансовете са равни.“, каза Петрович пред "Труд".

Сърбинът призна, че не е гледал мачовете на Левски срещу Сутиеска от първия кръг на Лига Европа: "Приятели ми разказаха, че на реванша Левски е допуснал 2-3 положения пред вратата си през второто полувреме. Това не е проблем. Най-важното е класирането за следващия кръг.“

Двубоят между Хайдук (Сплит) и Левски е в четвъртък от 21:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА