736 1

Джокович: Обмислям да си взема почивка

Сърбинът не знае как да се лекува от контузията

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Новак Джокович възнамерява да си даде почивка от тениса, за да се възстанови напълно от тормозещата го дълго време контузия в лакътя, съобщи сърбинът в интервю след отпадането от Уимбълдън.

Трикратният шампион на турнира в Англия се оттегли от четвъртфинала срещу Томаш Бердих, след като загуби първия сет и допусна пробив във втория.

"Специалистите, с които съм говорил, не бяха категорични в прогнозата си. Споменаха операция, споменаха и други опции. Не се намери човек, който да каже с точност какво трябва да направя, така че в момента обмислям дълга ваканция. Колкото повече играя, толкова по-лошо става" каза той.

"Жалко, но това е животът. Тези неща стават с причина и е време да открия защо се случи с мен. Може би и да се поуча от това. Както и да е, контузията е факт и аз трябва да я приема", добави Джокович.

Сърбия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 08:37  15.07.17
    Сърбино,прекланям смирено глава пред твоите умения в спорта, на който си се посветил от малко момче. Остави Монако за известно време и върви в твойта родна Сърбия , в района на Срндалье, или около Ябланица, намери някой стар чъкракчия, поживей сред майката природа. Ще ти се възвърне и здраве, и сила , и дух!

Напиши коментар:


Публикувай