Last news in Fakti

14 Юли, 2017 14:59 1 575 0

Лудогорец с лек жребий, португалци дебнат Ботев

  • лига европа-
  • шампионска лига-
  • жребий-
  • лудогорец-
  • левски-
  • ботев пловдив

Левски може да се изправи срещу Брьондби

Лудогорец с лек жребий, португалци дебнат Ботев - 1
Снимка: БТА/АР

Лудогорец ще срещне израелския Апоел Беер-Шева или унгарския Хонвед в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, ако отстрани литовския Жалгирис. Израелците водят с 2:1 на унгарците след първата среща, но реваншът е в Унгария на 19 юли (22:15). Първите срещи са на 25/26 юли, а реваншите на 1/2 август.

Разградчани обаче ще трябва да победят Жалгирис в реванша на 19 юли в Разград, тъй като изостават с 1:2 след първата среща.

Станаха ясни и евентуалните съперници на Левски и Ботев в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Ако съумеят да отстранят Хайдук (Сплит) (0:1), "сините" ще се изправят срещу победителя от скандинавската двойка между Брьондби (Дания) и ВПС Вааса (Финландия). Най-вероятно това ще бъдат датчаните, тъй като в първия мач те победиха с 2:0.

Ботев (Пловдив) пък ще има за съперник португалския Маритимо в следващата фаза, ако успее да преодолее израелския Бейтар (Йерусалим) (1:1).

Първите мачове от 3-ия кръг на Лига Европа са на 27 юли, а ревашните на 3 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА