17 Юли, 2017 13:56 918 0

Шест клуба на опашката за Косоко

  • косоко-
  • ботев пловдив-
  • трансфер-
  • агент

Отбор от ОАЕ готов на момента да привлече звездата на Ботев

Шест клуба на опашката за Косоко - 1
Снимка: БТА

Представители на шест турски клуба ще следят под лупа звездата на Ботев (Пловдив) Омар Косоко на реванша от втория квалификационен кръг в Лига Европа срещу Бейтар в Бургас в четвъртък. Точно след този двубой ще стане ясно дали 29-годишният французин ще бъде трансфериран веднага, или ще остане още при пловдивчани, пише „24 часа“.

„На мача в Израел Косоко беше наблюдаван от скаути на 3 клуба от Турция, а сега места са резервирали двойно повече. От ОАЕ са наясно с качествата на Омар и са готови да го привлекат веднага", заяви пред изданието агентът на Косоко Болеслав Козакевич.

От Ботев вече са изпратили контраоферта на тази от ОАЕ, като в нея фигурират параметрите, срещу които са готови да се разделят със своя ас. Първото предложение дошло от Емирствата, не се хареса на шефовете на пловдивския клуб и беше отхвърлено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА