526 0

Валверде: Верати не ми е спешен

"За мен винаги е било най-важно да извлека най-доброто от наличните играчи", коментира Валверде

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде коментира евентуален трансфер на Марко Верати. Специалистът не изключи привличането на италианеца, но в същото време разкри, че е доволен от настоящия състав.

"Аз се концентрирам върху работата с играчите, които имаме. За мен те са най-добрите възможни попълнения. Очевидно е, че има дискусии за определени футболисти, но няма как да искам от клуба да ми доведе конкретно име", коментира Валверде.

"Ако Верати дойде при нас, ще бъде страхотно. Клубът работи здраво, за да има най-добрите играчи. Но моята идея винаги е била да работя здраво с наличните играчи. Имам почти най-добрия възможен състав. Трудно е да го подобрим, защото нашите футболисти са вдигнали много стандартите."

"Ракитич и Гомеш? Те са мои играчи и аз разчитам на тях. И двамата попадат в плановете ми. През лятото винаги циркулират много имена, но най-важното е да извлечеш най-доброто от наличните футболисти. Не изключваме нито една опция до последния ден на трансферния прозорец, но всеки клуб разсъждава така", завърши Валверде.

Испания


Напиши коментар:


Публикувай