19 Юли, 2017 11:56 606 0

Добра новина за Челси - Конте преподписа

  • челси-
  • конте-
  • договор

Челси сложи край на всички спекулации за евентуална раздяла с италианския мениджър

Добра новина за Челси - Конте преподписа - 1
Снимка: БТА/АР

Английският шампион Челси сложи край на всички спекулации за евентуална раздяла с мениджъра Антонио Конте и обяви официално нов договор с италианеца за още два сезона до лятото на 2019 година. 47-годишният специалист пристигна на "Стамфорд Бридж" миналото лято и подписа за три години, което означава, че сега той не е удължил контракта си, а просто е подписал нов с по-добри финансови параметри.

"Много съм щастлив, че подписах нов договор с Челси. Работих изключително трудно в първата ми година, за да постигнем нещо невероятно, с което съм много горд. Сега трябва да работим още по-усилено, за да останем на върха. Феновете на Челси ми дадоха толкова силна подкрепа от момента, когато дойдох тук преди година. Затова е важно да продължим заедно”, сподели Конте след подписването на новия контракт.

Конте води Италия на Евро 2016 във Франция и след това пое Челси, извеждайки го до титлата във Висшата лига с рекордните 30 победи в рамките на само един сезон. "Сините" от Лондон записаха и клубен рекорд под ръководството на италианеца с 13 поредни победи в шампионата.

Челси заминава на азиатско турне в Китай и Сингапур, където ще играе контроли срещу силни съперници като Арсенал, Байерн и Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА