360 0

Добра новина за Челси - Конте преподписа

Челси сложи край на всички спекулации за евентуална раздяла с италианския мениджър

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Английският шампион Челси сложи край на всички спекулации за евентуална раздяла с мениджъра Антонио Конте и обяви официално нов договор с италианеца за още два сезона до лятото на 2019 година. 47-годишният специалист пристигна на "Стамфорд Бридж" миналото лято и подписа за три години, което означава, че сега той не е удължил контракта си, а просто е подписал нов с по-добри финансови параметри.

"Много съм щастлив, че подписах нов договор с Челси. Работих изключително трудно в първата ми година, за да постигнем нещо невероятно, с което съм много горд. Сега трябва да работим още по-усилено, за да останем на върха. Феновете на Челси ми дадоха толкова силна подкрепа от момента, когато дойдох тук преди година. Затова е важно да продължим заедно”, сподели Конте след подписването на новия контракт.

Конте води Италия на Евро 2016 във Франция и след това пое Челси, извеждайки го до титлата във Висшата лига с рекордните 30 победи в рамките на само един сезон. "Сините" от Лондон записаха и клубен рекорд под ръководството на италианеца с 13 поредни победи в шампионата.

Челси заминава на азиатско турне в Китай и Сингапур, където ще играе контроли срещу силни съперници като Арсенал, Байерн и Интер.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай