21 Юли, 2017 01:00 907 0

Замер: Не продавайте Мюлер!

  • замер-
  • мюлер-
  • родригес-
  • байерн мюнхен

Бившият спортен директор на Байерн похвали германеца

Замер: Не продавайте Мюлер! - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият спортен директор на Байерн Мюнхен Матиас Замер заяви, че не е особено впечатлен от уменията на новото попълнение Хамес Родригес. Носителят на Златната топка за 1996 година защити офанзивния полузащитник Томас Мюлер, за когото се говори, че ще търка пейката още по-често през следващия сезон.

"За Хамес се казва, че разполага с голяма вариативност и разнообразие, но аз не мога да ги открия. Хубаво е, когато медиите пишат за него, но за мен е важно представянето му на терена. В това отношение Томас Мюлер е по-ефективен", отсече Замер.

"За мен Томас е флагът и бъдещето на Байерн. И клубът трябва да го разбере. Такъв тип играч като Мюлер е уникален на планетата. Той е нестандартен футболист, който обича свободата и трябва да я усеща."

"Може да се случи да "потъне" в мача, но той е такъв. Толкова е важен за отбора. Той е идол, една обединяваща фигура за бъдещето на клуба", добави експертът на "Евроспорт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА