22 Юли, 2017 01:00 1 078 1

Бонучи: Ще запиша името си в историята на Милан

  • бонучи-
  • милан-
  • история-
  • легенди-
  • обръщение

Централният защитник с емоционално обръщение към всички в клуба

Бонучи: Ще запиша името си в историята на Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Преминалият от Ювентус в Милан италиански национал Леонардо Бонучи публикува емоционално съобщение в социалната мрежа „Инстаграм”, благодарейки на всички в новия си клуб.

“Когато мисля за Милан си припомням историята на отбора и всички големи шампиони, които са обличали знаменитата “червено-черна фланелка”. Спомням си за Барези, Костакурта, Малдини, Неста, Тасоти и се възхищавам на всичко, което са направили за футбола и Милан. Те са легенди. Дойдох тук да напиша нова страница както в историята на “росонерите”, така и на собствената си кариера”, пише централният защитник.

„Искам да благодаря на всички в клуба, на целия отбор, директорите Фасоне и Мирабели, треньора Монтела, които ме подкрепиха и ми дадоха да разбера, че съм важна част от проекта. Феновете ме приеха с любов и топлина и ме задължават да работя упорито. Заедно с целия отбор започваме да работим за връщането на Милан на върховете на италианския и европейски футбол”, допълва Бонучи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fan

    1 0 Отговор
    Good luck