781 1

Хамилтън ще кара още 5-6 години

Разбрах, че победите не са всичко, признава британецът

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Един от символите на съвременната Формула 1 Люис Хамилтън обяви, че очаква кариерата му да продължи още 5-6 години и така отхвърли спекулациите, че може да се откаже след края на този сезон.

Те бяха създадени от самия него, след като британецът заяви, че не знае какво ще се случи след няколко месеца. Сега обаче 32-годишният пилот е категоричен, че близкото му бъдеще е свързано с Формула 1.

„Мисля, че ми остават още 5 или 6 години, в които мога да се състезавам. След това бих искал да не стана коментатор или мениджър. Ще обмисля опциите, които имам и ще взема решение. Обичам да работя с други хора и не мисля, че ще създам своя линия дрехи. Колекция с различни дизайнери обаче определено е вариант. Би било хубаво“ заяви Люис пред списание „Интервю“.

Трикратният световен шампион признава, че вече не е обсебен от победите на всяка цена.

„Преди време не излизах от хотела с дни, ако не бях спечелил. Толкова сериозно преживявах разочарованията. Сега обаче съм по-зрял и с възрастта разбрах, че да печелиш не е всичко. Разбира се е хубаво да го правиш, но и уроците, които научих, когато не побеждавам ме правят по-силен“ добави той.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 23:15  22.07.17
    Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай