Last news in Fakti

21 Юли, 2017 11:57 913 0

В Испания: Неймар е много близо до ПСЖ

  • неймар-
  • барселона-
  • псж-
  • трансфер

Бащата на бразилеца вече подписал документ с френския тим за премия над 40 милиона евро

В Испания: Неймар е много близо до ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Барселона Неймар е много близо до трансфер в ПСЖ, твърди Catalunya Radio, позовавайки се на източник от френския клуб.

Според каталунската медия ключът към осъществяването на евентуалната сделка е документ, подписан от бащата на бразилския национал. Според този документ Неймар ще получи повече от 40 милиона евро, ако трансферът се осъществи.

Парижани са готови да платят 222 милиона евро, които са записани като освобождаваща клауза в договора на бразилеца. На този етап от Барселона отказват да водят преговори и не искат в сделката да влиза размяна на играчи от френския клуб. Изглежда решаващата дума ще е на Неймар, който бил разговарял с шефовете на Барселона, но засега не е дал окончателен отговор дали иска да остане в клуба.

Президентът на каталунския тим Хосеп Мария Бартомеу вече отсече, че бразилецът не се продава и изрази категорично убеждение, че Неймар ще изпълни докрай договора си с клуба до лятото на 2021 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА