21 Юли, 2017 15:55 1 215 2

Боримиров: Ние поуките ще ги извлечем

  • боримиров-
  • левски-
  • лига европа-
  • форма-
  • хайдук
Боримиров: Ние поуките ще ги извлечем - 1
Снимка: БТА

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров не беше доволен от представянето срещу Хайдук. „Сините” отпаднаха от втория квалификационен кръг на Лига Европа след загуба и в реванша с 1:2.

"Хванаха ни на доста контраатаки, което е необяснимо за мен, направихме доста грешки. Поведохме с 1:0, но допуснахме много пропуски и ни хванаха на контри. Видяхме сериозни грешки и при двата гола. Не ми хареса начинът, по който играхме, но имаме проблеми с физическото състояние, имахме и контузени. Не е оправдание, но това е реалността."

"Ще кажа грешките на треньорите, не пред вас. Не мисля, че селекцията е закъсняла. Като свърши първенството, трябваше да участваме в първия кръг и нямахме време за подготовка. Времето за подготовка е 6 седмици, а при нас трябваше да се прави компромисен вариант и виждаме, че някъде грешим."

"Да ви кажа, след като ни победиха два пъти, значи имат повече желание и физически са по-добре от нас. Това изоставане се наваксва с мачове, остава ни да се борим за първенството и купата. Сега ще работим усърдно, за да наваксаме всичко."

"Вече споменах, че на всеки играч му е нужно време, за да влезе във форма. За някои от новите ще има двуразови тренировки, за да наваксат изоставането. Виждате, че като се играе на празни трибуни не е приятно и се надявам това да е за последно."

"Ние поуките ще ги извлечем, не искам да анализирам сега. Първо искам да изгледам мача и после ще анализираме. Една от грешките ни беше, че не поставихме от самото начало Хайдук под напрежение, необяснимо за мен защо."

"Когато нямаш сили и не си подготвен физически, няма как. Ние имахме много малко време първо за почивка, после за подготовка. Ние време за това нямахме, определени играчи дойдоха доста по-късно."

"Ще гоним всичко оттук нататък, пред нас няма други алтернативи. По-важно за мен е физически да сме на познатото ниво. Трудно е, когато губиш у дома. Нека мине малко време и ще анализираме тогава."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Пеевски

    12 2 Отговор
    Ей,смешник, вие от колко години ги извличате тия поуки.Махайте се от там и сменете името на отбора.
  • 2 Г.З.

    6 2 Отговор
    Няма за кога.Тези арогантни типове да си ходят до един.Нито една добра дума за другите участници в евротурнирите.Хвала на Дерменджиев че пожела успех на Левски