578 0

Хари Реднап иска Славчев в отбора си

Бирмингам взима българина под наем

Снимка: bwfc.co.uk
Снимка: bwfc.co.uk
Иво Стойнев

Симеон Славчев е близо до преминаване в Бирмингам. Португалското издание “О’Жого” твърди обаче, че е много вероятно да не се стигне до постоянен трансфер, а само до отдаване под наем.

Причината е, че Спортинг (Лисабон) държи 80% от правата на играча, а останалите са собственост на трети клуб - Литекс. При това положение може да има усложнения при евентуални преговори с английския клуб, както се казва в публикацията.

Иначе “лъвовете” от Португалия нямат никакви намерения да задържат 23-годишния Славчев и желанието на шефовете е да му намерят нов тим.

На свой ред английският вестник “Бирмингам Мейл” твърди, че българският играч има огромното желание да остане в тима на Хари Реднап. Опитният мениджър също е останал доволен от показаното от халфа по време на приятелската среща с Оксфорд Юнайтед (2:0). Очакванията са тази седмица да има развитие по евентуалния трансфер.

Припомняме, че Славчев беше привлечен от Спортинг (Лисабон) през 2014 година, когато Литекс прибра 2,5 милиона евро от сделката.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай