Last news in Fakti

26 Юли, 2017 15:24 926 0

Вкараха Косоко в омагьосан кръг

  • косоко-
  • омагьосан кръг-
  • измама-
  • оае-
  • ботев пловдив

Имало оферта от ОАЕ, но Косоко се изплашил, че може да го излъжат

Вкараха Косоко в омагьосан кръг - 1
Снимка: БТА

Продължава сагата около бъдещето на звездата на Ботев (Пловдив) Омар Косоко. Не е тайна, че към момента има само една конкретна оферта към нападателя от клуб от ОАЕ. Стойността на предложението е 275 хиляди евро за „канарчетата” и по непотвърдена информация 40 хиляди долара на месец за играча.

„Жълто-черните” са потвърдили за интереса и офертата, но все още не цитират отбора, който се интересува от Косоко. Въпросният тим обаче играе в първенство, което не е под юрисдикцията на ФИФА. И тук се появява проблем, тъй като Косоко е сериозно притеснен и разколебан.

Той се притеснява да подпише, тъй като при евентуален проблем с работодателите си няма къде да потърси правата си. Опасенията му са свързани с това, че арабите могат да спрат да му плащат във всеки един момент и той да не може да ги осъди. Интерес към Косоко има и от Турция. До момента обаче от там не е пристигнала конкретна оферта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА