26 Юли, 2017 15:56 1 333 0

Коутиньо се договори с Барселона

  • коутиньо-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • договорка

Бразилецът преговаря зад гърба на Ливърпул

Коутиньо се договори с Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Офанзивният полузащитник на Ливърпул Филипе Коутиньо се е разбрал с Барселона и е договорил личните си условия, гръмна RAC1. Остава единствено двата клуба да постигнат съгласие за трансферната сума и сделката ще стане факт. Както е известно, от вчера представители на Барса са в Лондон, за да преговарят с мърсисайдци за трансфера.

От стадион "Анфийлд" са отказали оферта от точно 75 милиона евро за звездата си, твърди вестник "Мундо Депортиво". Мениджърът на тима Юрген Клоп обяви играча за непродаваем, но желанието на южноамериканеца е да се премести в Испания, за да играе в един отбор с Лео Меси.

В материала се допълва, че сделката може да стане факт за около 80 милиона евро, макар вчера да се твърдеше, че Ливърпул няма да пусне аса си за по-малко от 100 милиона евро. Днес се очакват и други представители на Барселона, които да ускорят преговорите с Ливърпул, с цел тяхното финализиране.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА