Last news in Fakti

26 Юли, 2017 17:28 1 217 0

Кака: Неймар ще си остане страхотен

  • неймар-
  • кака-
  • псж-
  • барселона

"Не зная какво се случва в главата му", коментира бившият носител на Златната топка

Кака: Неймар ще си остане страхотен - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият носител на Златната топка Кака също коментира евентуалния трансфер на Неймар от Барселона в Пари Сен Жермен.

"На този етап от сезона има много спекулации, защото трансферният прозорец е отворен. Пише се за огромни суми. Всеки иска големите играчи, а Неймар е един от тях", коментира Кака пред Omnisport.

"Това е личен избор. Не зная какво се случва в главата му и какво иска той. Не знам дали според него времето му в Барселона е приключило и дали е време да продължи напред."

"Той е изключителен футболист и където и да играе, ще бъде страхотен. Пожелавам му късмет, без значение какво ще реши. Той има подкрепата на семейството си. Баща му и другите членове на семейството ще решат заедно с него кое е най-доброто решение", добави Кака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА