Last news in Fakti

27 Юли, 2017 14:27 1 052 0

Милан не може да плати трансфера на Бонучи

  • милан-
  • билия-
  • бонучи-
  • трансфер-
  • пари

Бонучи и Билия все пак ще бъдат картотекирани за старта на сезона в Серия „А”

Милан не може да плати трансфера на Бонучи - 1
Снимка: БТА/АР

Милан има проблеми с достъп до финансови облигации и затова не може да извърши плащанията за звездните покупки Леонардо Бонучи от Милан и Лукас Билия от Лацио. Това е причината двамата да не бъдат картотекирани до 11 август за участие в турнира Лига Европа. Те няма да играят в мачовете срещу румънския Университатя Крайова от третия квалификационен кръг на турнира днес и на 3 август.

Генералният директор на “росонерите” Марко Фасоне все пак успокои феновете, че пари има и двамата играчи ще бъдат картотекирани навреме за старта на сезона в Серия „А” на 19/20 август.

Както е известно, Милан трябва да плати 42 милиона евро за Бонучи, а за Билия сумата е 17 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА