27 Юли, 2017 17:29 1 207 3

Дяков: Ще вкараме поне два гола на реванша

  • дяков-
  • лудогорец-
  • реванш-
  • апоел беер шева

"Съперникът е фаворит, но ние имаме шансове", заяви капитанът на Лудогорец

Дяков: Ще вкараме поне два гола на реванша - 1
Снимка: БТА

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков призова хората да не отписват тима срещу Апоел (Беер Шева).

“Съперникът си вкара положенията, а ние не успяхме нашите. Не бива да ни отписвате толкова рано. Има още 90 минути. Ще е много трудно, но съм сигурен, че отборът има класата и възможностите. Ако късметът е с нас, защо да не вкараме два чисти гола. Съперникът е фаворит след двете попадения. Но съм сигурен, че ще вкараме два гола на реванша. Важното е да не допуснем. Аз съм пристрастен и мисля, че сме по-добри, но не го показахме”, каза Дяков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сънито

    2 2 Отговор
    Глупости на търкалета. Играхте слабо. Без полоцения ши шкараха два гола. Алчните латиноси се надпреварваха да блеснат и изтървахте чисти положения. Стари сте вече за големия футбол. По добре ЛЕ за да НЕ СЕ РЕЗИЛИТЕ в ШЛ
  • 2 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    То хубаво,че ще вкарате 2 гола,ама е по-важно да не пускате повече.
  • 3 Киро

    2 2 Отговор
    Коксал Баба, няма да ви свири Сватбата и ще лъсне истината за съдийското ви отборче!

    Нямате публика, нямате история, никой не ви харесва, защото сте едно проектче на олигарх, което скоро отива на бунището!