27 Юли, 2017 17:57 1 218 0

Конте поиска Хари Кейн в Челси

  • челси-
  • конте-
  • тотнъм-
  • трансфер-
  • кейн

Той струва поне 100 милиона, казва италианският бос на Челси

Конте поиска Хари Кейн в Челси - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Челси Антонио Конте се размечта за голмайстора на Тотнъм Хари Кейн, когото определи като нападател-мечта за отбора си. Италианецът, който привлече Алваро Мората, изрази възхищението си от английския национал, който стана голмайстор на Висшата лига за последните два сезона, вкарвайки общо 54 гола.

„Тотнъм има много добър отбор и за мен в момента Кейн е един от топ нападателите в света. Ако можех да купя един голмайстор, това щеше да е той. Бих казал, че е завършен играч. Много е силен физически, играе добре с топката, но и без нея и не спира да се бори” заяви Конте.

„Бих казал обаче, че цената му поне 100 милиона паунда. Най-малко. За него обаче зная, че парите си струват” добави наставникът, като разкри, че лондончани са имали интерес към Кайл Уокър, който обаче предпочете Манчестър Сити.

„Опитахме да го купим. Много е трудно обаче в наши дни да подобриш отбора си. Смятам, че всички играчи са изключително скъпи, независимо от това на каква позиция играят” изтъкна той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА