27 Юли, 2017 18:37 1 563 0

От Левски принудили Жорди Гомес да играе

  • гомес-
  • левски-
  • договорка

"Сините" натиснали халфа да се включи в игра по-рано от договореното при преговорите

От Левски принудили Жорди Гомес да играе - 1
Снимка: levski.bg

Испанецът Жорди Гомес е имал специал­на уговорка с ръководството на Левски при присти­гането си в София. Тя обаче не е била спазена от „сините". „Меридиан Мач" съобщава, че испанският халф е искал от шефовете си да не иг­рае до третия кръг. Целта е да влезе в оптимална физичес­ка форма и да пока­же пълния си потен­циал.

Притеснения­та на юношата на Барселона са били най-вече в две насо­ки. На първо място да не се контузи, тъй като не е готов за игра. Втората е била да не се изложи, тъй като не е в необходимата фор­ма. Той дойде с мно­го шумен трансфер и доста очаквания от феновете на тима.

Заради натоваре­ния цикъл от мачове и огромния заряд на двубоите с Хайдук обаче тази спогодба не е била спазена. От Левски обаче са помолили Гомес да играе и той е дал своето съгласие. Така той влезе в игра реално седми­ца, след като подпи­са със „сините", въп­реки поискания око­ло месец, за да бъде в оптимално състоя­ние.

Така като нищо може да се случи нещо подобно и с Габриел Обертан. По принцип бившият иг­рач на Ман Юнайтед трябваше да пропусне и мача с Витоша (Бистрица), след като не игра с Локо (Пд). Като ни­що обаче Обертан ще влезе още в не­деля при негативен развой на битката с новака в елита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА