30 Юли, 2017 13:00 1 033 1

Ювентус: Дибала не се продава!

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • италия-
  • марота-
  • трансфер-
  • барселона

Барселона може да забрави за Дибала

Ювентус: Дибала не се продава! - 1
Снимка: БТА/ AP

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота заяви, че нападателят Пауло Дибала не е за продан по време на трансферния прозорец.

Ръководството на „старата госпожа“ посочи, че аржентинският футболист няма да бъде продаден „на никаква цена“, въпреки че се появиха слухове за подобен сценарий.

„Пауло няма да бъде продаден на никаква цена. Отхвърлихме толкова много оферти за него. Той е щастлив в Ювентус“, заяви Марота пред „Тутоспорт“.

23-годишният аржентинец бе закупен от Палермо през 2015 година за €32 милиона. През последните дни се появиха спекулации, че Барселона има интерес към Дибала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Chichkovuychev .

    1 0 Отговор
    И слепецът ще види, и глухият ще чуе, и слабоумният ще го проумее, че Дибала е бъдещето на Ювентус и на италианския футбол... А и президентът на Юве не е нито сляп, нито глух, нито слабоумен, че да продаде най-добрия си футболист, а пък после да му се налага да търси заместник на един от нтай-проспериращите футболисти в света...