526 0

Конте гори по 2-3 килограма на мач

Като треньор съм по-талантлив, отколкото като футболист, смята мениджърът на Челси

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че по време на мач гори по 2-3 килограма заради постоянните си наставления около страничната линия.

„В края на мача съм почти унищожен. Мисля, че губя по 2-3 килограма“, разкри Конте в интервю за „Телеграф“. „Опитвам се да пренеса цялата си страст в работата. Наясно съм, че в бъдеще ще бъде трудно всичко това да продължи, защото се изисква много издръжливост. Тя ще спадне с времето и може би ще бъда по-спокоен и ще седя на пейката.

Като футболист показвах същата страст и воля за битка. Превъзмогвах трудностите с тичане и със сърце. Талантът ми като футболист бе на средно равнище и трябваше да работя много, за да стигна до лимита си. Мисля, че това се трансферира в треньорството. Мисля, че тук имам повече талант, отколкото като футболист.

Развълнуван съм, че този сезон ще играем в Шампионската лига, но знаем, че ще бъде много трудно. Предстоят ни много мачове, а ние искаме да спечелим всеки от тях. Опитваме да изградим нещо ново, което няма да е лесно. Мисля, че навлизаме в нова ера за Челси, но трябва да бъдем търпеливи“, каза още Конте.

Великобритания


Напиши коментар:


Публикувай