1 Август, 2017 12:27 1 271 0

Ливърпул отказа умопомрачителна оферта за Коутиньо

  • коутиньо-
  • ливърпул-
  • барселона-
  • оферта-
  • отказ-
  • неймар

Барселона вади 100 милиона, "мърсисайдци" не искат и да чуват

Ливърпул отказа умопомрачителна оферта за Коутиньо - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Ливърпул отказа и втората официална оферта на Барселона за звездата Филипе Коутиньо. Според RMC каталунците са извадили 100 милиона евро за бразилския национал, след като преди дни получиха отказ за предложението си от 80 милиона евро. Така мърсисайдци потвърдиха думите на мениджъра си Юрген Клоп от вчера, че техничарят е непродаваем и остава на стадион "Анфийлд" през новия сезон.

Именно Коутиньо е сочен за заместник на напускащия в посока ПСЖ Неймар, но офанзивният полузащитник на "червените" се превръща в поредният футболист, който не може да бъде привлечен от Барса през това лято.

Според испанските медии отказът на Ливърпул е хитър стратегически ход. Клубът изчаква ситуацията с Неймар, който е на път да премине в ПСЖ срещу космическите 222 милиона евро. В такъв случай се почаква мърсисайдци да поискат поне 150 милиона евро от Барса за своя футболист, който удължи договора си през зимата до 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА