1 Август, 2017 14:31 1 365 1

Истерия в Париж около Неймар

  • неймар-
  • псж-
  • трансфер-
  • барселона-
  • посрещане

Във френската столица готвят грандиозно приветстване на бразилеца

Истерия в Париж около Неймар - 1
Снимка: БТА/АР

Истинска истерия е на път да завладее Париж в близките дни. Тя ще бъде предизвикана от пристигането на Неймар, който съвсем скоро ще подпише договор с ПСЖ.

Френският гранд вече дори има споразумение с местните власти, според което ще бъде проведен парад в чест на бразилеца. Новината беше съобщена от Get French Football.

Очаква се утре Неймар да премине медицински прегледи в Доха (Катар), а на следващия ден (сряда) трансферът да бъде обявен официално.

Припомняме, че ПСЖ ще плати на Барселона 222 млн. евро за правата на футболиста. Именно на толкова възлиза неустойката играча с каталунците. Заплата му пък ще бъде в размер на 30 млн. евро на сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Манго Джери

    4 2 Отговор
    Малко ли са им м...лите в Париж, та още един докарват?