1 198 1

Джордан и Пипън отново заедно на игрището (ВИДЕО)

Двамата зарадваха присъстващите на ежегоден камп

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Почти 20 години след последната титла на Чикаго, двете най-големи звезди от династията на Булс отново се събраха заедно на баскетболния терен. Майкъл Джордан и Скоти Пипън зарадваха присъстващите на ежегодния камп, организиран от Jordan Brand - Jordan Flight School и поиграха с някои от участниците в събитието.

Убийственият тандем от 90-те години на миналия век взе участие в няколко игри със стрелба, а въпреки многократните призиви да забие в коша, Майкъл отказа с усмивка на лице, поглаждайки се по корема. И все пак Въздушния донякъде изпълни желанието на малчуганите и се вдигна от паркета, улавяйки ринга. За разлика от него Пипън изглеждаше във форма, която би навела всички на мисълта, че играе в НБА момента, а не се е отказал преди повече от десетилетие.

54-годишният Джордан и 51-годишният Пипън за последно бяха заедно на игрището като съотборници през 1998 година, когато Булс за шести и последен засега път стигнаха до трофея “Лари О’Брайън”.

Скоти игра за “биковете” от 1987 до 1998 година, както и в последния си сезон в НБА - 2003/2004. Майкъл пък бе част от клуба от Ветровития град между 1984 и 1993 и от 1995 до 1998 година.

И двамата са членове на Залата на славата, а Джордан е считан за най-великата фигура в историята на баскетболната игра.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 16:04  01.08.17
    Баскетболни ЛЕГЕНДИ !

Напиши коментар:


Публикувай