1 Август, 2017 16:32 1 296 2

Дерменджиев: Оптимист съм, че ще продължим

  • дерменджиев-
  • лудогорец-
  • апоел беер шева-
  • шампионска лига-
  • шансове-
  • оптимизъм

Треньорът на Лудогорец очаква тежка битка с Апоел Беер Шева

Дерменджиев: Оптимист съм, че ще продължим - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е оптимист преди реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Апоел Беер Шева. Израелският тим спечели първата среща с 2:0, а реваншът е в сряда от 21:30 часа в Разград.

"Чака ни много сериозен и труден мач срещу добър противник. Резултатът е негативен за нас, но направихме доста сериозен анализ на играта и трябва да променим нещо, за да имаме краен успех", коментира Дерменджиев.

"Във футбола абсолютно всичко е възможно. Резултатът е негативен и срещу силен съперник, но ще ви дам пример мача със Звезда - след 2:2 у дома, там ни поведоха, но ние продължихме", допълни треньорът.

"Сисиньо тренира с отбора, а за Лукоки в последния момент ще видим дали ще може да играе. Футболистите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. Рутината, която имаме в международните мачове ще ни помогне. Съперникът е много гъвкав, но ние сме подготвени за всичко и чакаме мача. Разчитаме и на публиката - нашите фенове са интелигентни", завърши Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    1 1 Отговор
    Заслужават подкрепа По добри са дано се разиграят А и представят България За сега червена общност,синя общност са без отбори за съжеление
  • 2 Киро

    2 0 Отговор
    Алоуу, нещо си пропуснал, че Сватбата НЯМА да ви свири мача!

    Тия секири, съдийски бутания и тн. тук ги няма!

    Айде, довиждане, на никой няма да липсвате и без това имате 18 души публика, извозвани с заводския автобус на Гела!