1 149 0

От ПСЖ: Неймар си е играч на Барселона

"Темата за неговия трансфер е преекспонирана", казва Насер Ал-Келайфи

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи най-невъзмутимо заяви, че не знае какво ще се случи с Неймар, въпреки че бразилецът е считан за сигурен нов играч на парижани, които ще платят 222 милиона евро за него.

„Неймар? Той е играч на Барселона. Да го привлечем? Тази тема е малко преекспонирана. Днес той все още е играч на Барса, така че ще видим какво ще стане с него“ заяви Ал-Келайфи пред арабската телевизия „Меди 1“.

„Ние уважаваме всички договори на футболистите с техните клубове Не искам да говоря повече за това и да коментирам шансове. Надявам се да го направя друг път. Всяко нещо с времето си“ добави той.

„Неймар е световна звезда, но отново ще кажа, че е играч на Барселона. Привличането на играч от подобен калибър обаче не е само заради името, а и заради стила на игра. В ПСЖ искаме да бъдем разпознати по света със своите футболисти“ изтъкна Ал-Келайфи.

Въпреки думите му френските медии продължават да са убедени, че сделката ще стане факт, най-вероятно другата седмица. Утре Неймар се очаква да поднови тренировки с Барса.

Франция


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай