3 Август, 2017 00:57 1 718 0

От ПСЖ: Неймар си е играч на Барселона

  • псж-
  • барселона-
  • неймар-
  • трансфер-
  • ал-келайфи

"Темата за неговия трансфер е преекспонирана", казва Насер Ал-Келайфи

От ПСЖ: Неймар си е играч на Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи най-невъзмутимо заяви, че не знае какво ще се случи с Неймар, въпреки че бразилецът е считан за сигурен нов играч на парижани, които ще платят 222 милиона евро за него.

„Неймар? Той е играч на Барселона. Да го привлечем? Тази тема е малко преекспонирана. Днес той все още е играч на Барса, така че ще видим какво ще стане с него“ заяви Ал-Келайфи пред арабската телевизия „Меди 1“.

„Ние уважаваме всички договори на футболистите с техните клубове Не искам да говоря повече за това и да коментирам шансове. Надявам се да го направя друг път. Всяко нещо с времето си“ добави той.

„Неймар е световна звезда, но отново ще кажа, че е играч на Барселона. Привличането на играч от подобен калибър обаче не е само заради името, а и заради стила на игра. В ПСЖ искаме да бъдем разпознати по света със своите футболисти“ изтъкна Ал-Келайфи.

Въпреки думите му френските медии продължават да са убедени, че сделката ще стане факт, най-вероятно другата седмица. Утре Неймар се очаква да поднови тренировки с Барса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА