3 Август, 2017 05:16 939 0

Диего Коста се навил за Милан

  • коста-
  • челси-
  • милан-
  • конте

Нападателят не попада в плановете на Антонио Конте в Челси

Диего Коста се навил за Милан - 1
Снимка: БТА/АР

Нападателят на Челси Диего Коста е все по-склонен да приеме предложението за трансфер в Милан. Футболистът до последно се надяваше да се завърне в Атлетико Мадрид, но на този етап "дюшекчиите" не са пратили оферта за него заради трансферното ембарго над клуба. В същото време от Милан са готови веднага да го вземат в редиците си и изглежда и самият играч вече е склонил на подобен вариант, твърди "Скай Италия".

Голямо съдействие за този трансфер има мениджърът на играча Жорже Мендеш, който работи доста добре с шефовете на Милан. Големият проблем пред сделката е, че от Милан искат да откупят изцяло правата на Коста, а не да го вземат под наем и след това той да отиде в Атлетико, след като падне трансферното ембарго за испанския клуб.

В Милан все пак вярват, че ще успеят да си осигурят услугите на Коста, след като не успяха в опитите да вземат Андреа Белоти от Торино и Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия (Дортмунд).

Диего Коста не попада в плановете на Антонио Конте, като е бил уведомен от италианеца за това чрез СМС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА