3 Август, 2017 09:59 703 0

Манчестър Юнайтед загря за Реал с успех

  • манчестър юнайтед-
  • сампдория-
  • мхитарян-
  • мата

Мхитарян и Мата точни за успеха срещу Сампдория в Дъблин

Манчестър Юнайтед загря за Реал с успех - 1
Снимка: БТА/АР

Манчестър Юнайтед победи с 2:1 Сампдория в контрола, играна на стадион "Авива" в Дъблин. Неофициален дебют за „червените дяволи” записа купеният от Челси дефанзивен халф Неманя Матич.

В 9-ата минута след контраатака Матео Дармиан центрира и арменският национал Хенрих Мхитарян с глава вкара за 1:0. Възпитаниците на Жозе Моуриньо играха по-добре през първото полувреме, но изпуснаха няколко възможности за второ попадение. В 63-ата минута Сампдория изравни след точен удар на Денис Прает. Малко след това Хуан Мата пропусна да върне преднината на своя тим, но в 81-ата минута той се реваншира и отбеляза за 2:1. Испанецът получи пас от Антони Марсиал и от движение прати топката в мрежата.

Следващият мач на Юнайтед е в Скопие на 8 август, когато се изправя срещу Реал Мадрид в спор за Суперкупата на Европа. Сампдория пък има контрола на 5 август срещу Суонси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА