4 Август, 2017 00:59 1 021 0

Барселона ще надцаква Реал за Мбапе

  • мбапе-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • монако

Каталунците са на път да осъществят сензационен трансфер

Барселона ще надцаква Реал за Мбапе - 1
Снимка: БТА/АР

Сензацията на Монако Килиан Мбапе иска да напусне отбора още през този трансферен прозорец и дори вече е провел разговор с ръководството на френския шампион, гръмна вестник "Екип". Както е известно, вчера се появи информация, че монегаските са се уплашили от Барселона и затова вдигат цената на младока до 200 милиона евро.

Каталунците се превръщат в един от опасните играчи на пазара, защото спешно търсят заместник на острието си Неймар, а в същото време ще разполагат с огромен бюджет за нови попълнения.

В материала се казва, че Мбапе е ограничил броя на клубовете, в които би преминал, а Барселона е един от тях. Дори се смята, че неговите агенти са се срещнали с представители на "блаугранас", за да обсъдят евентуален бомбастичен трансфер. Така Барса е на път да надцака вечния враг Реал Мадрид, който е спряган за бъдещия отбор на футболиста. Договорът на Килиан Мбапе с новия френски шампион е до лятото на 2019 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА