3 Август, 2017 13:58 1 053 1

От Апоел: Можем да отстраним всеки

  • апоел беер шева-
  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • бахар

"Сигурен съм, че българите ще влязат в групите на Лига Европа", заяви треньорът на израелския шампион

От Апоел: Можем да отстраним всеки - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Апоел Беер Шева - Барак Бахар, бе много щастлив от отстраняването на Лудогорец и достигането до плейофите за влизане в груповата фаза на Шампионска лига, Израелският тим отстъпи с 3:1, но с общ резултат 3:3 и гол повече на чужд терен продължава напред.

"Не бяхме толкова агресивни, хвърлихме се в атака и платихме за това. При 0:3 нямахме какво да губим и тръгнахме напред. Голът промени самочувствието на нашия отбор, направихме още една промяна, за да заиграем с петима в защита. Можехме да вкарахме да вкараме още в атака.

Не бяхме достатъчно агресивни в мача. След като преминахме през толкова добър отбор като Лудогорец, можем да елиминираме всеки. Лудогорец е изключителен силен отбор в атака. Сигурен съм, че ще влязат в Лига Европа", каза специалистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гадина

    0 0 Отговор
    Късметлийчета сте, но ще отпаднете от първия който ви се падне.