3 Август, 2017 16:34 2 234 1

Домусчиев: Браво, момчета!

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • похвала-
  • апоел беер шева

Продължавайте да се раздавате на терена и с подобна игра да радвате окото на любителите на футбола, пише шефът на Лудогорец

Домусчиев: Браво, момчета! - 1
Снимка: БТА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев похвали отбора за снощната победа с 3:1 над Апоел Беер Шева в предварителните кръгове на Шампионската лига. Разградските "орли" отпаднаха от турнира, но продължават в квалификациите на Лига Европа и утре ще научат съперника си за влизане в груповата фаза.

"Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който показаха по време на снощния мач с Апоел! Благодаря и на нашите фенове, които препълниха стадиона и за пореден път подкрепиха Лудогорец във важен двубой!

Късметът и Бог не бяха на наша страна. Невинаги по-добрият отбор продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел сега е участие в групите на Лига Европа и силно представяне в шампионата. Момчета, горе главите! Продължавайте да се раздавате на терена и с подобна игра да радвате окото на любителите на футбола!

Всеки мач оттук нататък, независимо дали от първенство или Лига Европа, е от значение и трябва да го изиграете както реванша с Апоел! Успех, момчета и поздрави на феновете, които ни подкрепиха!!!", написа Домусчиев в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От къде дойде

    2 1 Отговор
    Този вълшебник и доброжелател на българите?