Last news in Fakti

4 Август, 2017 12:57 3 929 14

Лесов: Пулев да не бърза да се бие с Джошуа

  • лесов-
  • пулев-
  • джошуа-
  • подготовка-
  • бокс-
  • световна титла

"Няма време за подготовка, а за такъв мач си трябва работа", коментира легендата

Лесов: Пулев да не бърза да се бие с Джошуа - 1
Снимка: БТА

Олимпийският шампион от 1980 година и легенда на българския бокс Петър Лесов коментира предстоящия сблъсък между шампиона Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Битката стана възможна след отказването от бокса на Владимир Кличко, който трябваше да се качи на ринга за реванш с британеца.

Лесов посъветва Кобрата да не бърза с организацията на мача, тъй като ако се бие преди декември, няма да има нужното време за подготовка.

"За такъв мач си трябва корава работа. Необходими са високопланински лагер, здрави спаринги, избистряне на тактика. Всички видяха какъв боксьор е Джошуа и на какво е способен срещу Кличко. Имаше удари, с който можеше да прекрати кариерата на по-посредствен опонент. Не казвам, че Кубрат сега не е във форма, но ще е трудно. Въпреки това, той има амбиции да става шампион и трябва да мине през такъв мач", коментира Лесов пред "Меридиан Мач".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    39 14 Отговор
    Абе да го пускат да си мине от реда. Просто извикайте повече доктори да могат да спасят Пулев ако случайно не се усети да падне навреме. Въпреки че Джошуа баш в разцвета на кариерата си надали ще предпочете да се бие с тоя тотален аутсайдер. Съжалявам, че го казвам. Националист съм и искам с цялото си сърце българин да побеждава винаги но то трябва хал хабер да си нямаш от бокс за да очакваш нещо по-различно. Отдавна свършиха годините когато случайността можеше да се намеси в мачове на такова ниво. Просто Кубрат тъпче на едно място от години. Ако изобщо има някакъв бой ще е побой над един вдървен чобанин. Не вярвам да може да се изправи за да се плези и да седи на един крак след удар на Джошуа. Все пак Кличко беше малко шоумен тоя бие все едно е на война.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Монго

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Господинов":

  • 3 Ник

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Господинов":

    Така е!
    - Нито физически нито тактически Пулев е опонент в случая...
    - За нещастие! И аз съм националист и винаги ще стоя зад всеки Българин, но нашето момче хич не е готово!
    - Още ми става тежко като се сетя как Кличко го наби и то съвсем показно... - Толкова унизен не бях се чувствал отдавна!
    Срещата с Джошуа може и да е по- трагична.
    - Той и сега Пулев е в топ 10 на нокаутите но от позицията на крушата.
    Не знам да ли бих гледал отново подобен мач...
  • 4

    17 7 Отговор
    въобще е изгубена КАУЗА
    НЕ Е НА НИВОТО МУ КУБРАТ
    ЩЕ ГО НАПЕРДАШИ ДЖОШУА АМА ПЪК ЩЕ ВЗЕМЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА ПУЛЕВ
    ДАЛИ СЕГА ИЛИ ПО КЪСНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА ПУЛЕВ
    НАЙ ДОБРЕ Е ДА НЕ ИГРАЕ
    ЗАЩОТО ОТ БОКСА ИМА ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ
  • 5 Ла Мота

    15 9 Отговор
    Положението е ясно, ами хитрите немци да се опитат да се спазерят за колкото се може повече пари, а Кубрат да се опита да се отърве без много бой и напъване, да гушва кинтите и да си ги харчи със здраве, щото очевидно това ще му е за последно...

    Иначе ще играе спаринги като оня, дебелия нигериец за смешни пари и така ще завърши кариерата си.
  • 6 Трол

    15 7 Отговор
    Спрете мача-спасете човешки живот!

    Коментиран от #7

  • 7 georgi apostolov

    7 8 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    myhliovci sprete da rygaete edna legenda.......
  • 8 Петър Петров

    7 14 Отговор
    Явно не ви е ясен бокса при добра подготовка Пулев има големи шансове да го бие. Пулев е боксьор с отлична техника игра с крака и добър ляв прав ,което е богатство за тежка категория.Джошуа е боксьор ,който разчита на удар има слаба брада и защита което се видя на мача с Кличко, ако Кличко беше по млад Джошуа щеше да бъде нокаутиран не подценявайте Пулев.
  • 9 Гост

    12 5 Отговор
    Мдаа, има големи шансове Пулев, но ако се хване здраво да тренира, да спазва режим и диета поне 3 месеца преди срещата, а между временно Джошуа се отдаде на нощен живот, курви, алкохол и наркотици! Лошото е, че вероятността това да се случи е едно към милион! Жалко за Пулев, при тези физически данни, които има толкова да го мързи да тренира! То като го види човек му става ясно, че едно 20 % минимум от тялото му са мазнини, за каква подготовка въобще става на въпрос? При всичката тази информация, която я има в интернет в момента, явно не става въпрос за незнаене, а за чист мързел! Националист съм до дъното на душата си и точно за това ме е срам, като си помисля какво ще се случи!

    Коментиран от #13

  • 10 Тайсън

    10 2 Отговор
    Шансове на Пулев? Все едно шансове на Левски срещу Барселона... Може да изяде един пердах, но да прибере сериозна сума пари. Надали самият Пулев си мисли, че има шанс за победа, просто има шанс да спечели пари.
  • 11 6efa

    3 5 Отговор
    Всички сме гледали мача на Кличко и Кобрата, ама не всички са гледали как Кличко бяга по ринга и търси батко си за помощ. Това ще е боксов мач и нищо се не знае. Успех Кобра.
  • 12 гост

    4 5 Отговор
    Петърчо лесов не е никаква легенда,а късметлия,защото въпросната олимпиада беше бойкотирана от 65 страни и всички фаворити не играха
  • 13 Джаро

    10 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Джошуа, за разлика от Кубрат, беше супер подготвен за лошото ляво кроше на Кличко!!! Не помня точно, но го избегна с отклон или гмуркане поне 8 пъти, а нашето момче го пое толко плътно, че за секунда се почувства прероден!
    Много жалко, ама е невъзможно Кубрат Пулев да бъде шампион! А и не трябва също така...
  • 14 БАТЕ ЖОРО

    8 4 Отговор
    не ги слушай! вземай 2-3 млн и си ги харчи със здраве. негъра е по- млад, по- бърз, по- корав и по- издръжлив, ама нищо не се знае. може да предозира добавките и да отпусне юздата. никога не се знае!