4 Август, 2017 13:29 1 293 1

Бащата на Неймар не искал той да ходи в ПСЖ

  • неймар-
  • барселона-
  • псж-
  • баща-
  • рещение

Бившият играч на Барселона хвали Лео Меси в емоционално обръщение

Бащата на Неймар не искал той да ходи в ПСЖ - 1
Снимка: БТА/АР

Бащата на Неймар е искал нападателят да остане в Барселона, разкри футболистът, след като трансферът му в ПСЖ най-накрая бе завършен късно снощи. В емоционално обръщение в Инстаграм, към своите 79 милиона последователи, бразилецът обяви, че баща му не е искал да напуска „Камп Ноу“.

„За втори път в живота си няма да се съглася с баща ми. Тате, разбирам и уважавам твоето мнение, но решението е взето и те моля да продължиш да ме подкрепяш, както винаги си правил“ заяви Неймар.

Той засипа с похвали и Лионел Меси, въпреки че се твърди, че една от причините за напускането му е това, че остава в сянката на аржентинеца. „Сигурен съм, че няма да видя друг като теб, докато съм жив. Беше чест да играя с теб“ каза нападателят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ви

    4 1 Отговор
    Ще питам и бабата на Неймар дали тя е съгласна внукът и да отиде... а бе, да отиде където и да е!